Rietdekken

Onze hoofdactiviteit is het rietdekken van verschillende daken. Dit kunnen zijn daken van huizen, maar ook van schuren en kapbergen. Wij rietdekken zowel daken die een traditionele open constructie hebben als daken met de nieuwe gesloten constructie. Bij de traditionele constructie wordt het riet op de latten bevestigd. Bij de gesloten constructie (schroefdaksysteem) wordt het riet op platen bevestigd.

Ook voor onderhoud en reparaties zijn wij het juiste adres.

 

[foto’s erbij als voorbeeld]

 

Daken met dakpannen

U kunt bij ons ook terecht voor het laten vervangen van een dak met dakpannen door een rieten dak, met alle bijkomende werkzaamheden.

[foto erbij als voorbeeld]

 

We zijn ook thuis in de techniek van strodokken. Door strowissen onder holle dakpannen te stoppen, wordt een dak beter wind- en sneeuwdicht gemaakt.

 

Timmerwerk

Wij verrichten tevens alle bijkomende timmerwerkzaamheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de dakconstructie aanpassen, een dakkapel plaatsen of onderdelen van de kap vernieuwen. Het maken van hooibergen, rond of vierkant, wordt ook volledig door ons verzorgt.

[foto’s erbij als voorbeeld]

 

Speciale versieringen

Een logo, een ornament, een jaartal of een embleem. In een rieten dak kunnen fraaie versieringen worden aangebracht. Wij zijn uw specialist.

 

[foto’s erbij als voorbeeld]

 

Onderhoudscontract

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor een jaarlijkse inspectie van en klein onderhoud aan uw rieten dak. Hiermee bent u altijd verzekerd van een dak in optimale staat en voorkomt u plotselinge hoge onderhoudskosten.